16 January, 2011

Kako osvojiti žensko srce

Postoji puno puteva do nečijeg srca. Neki koriste autoputeve, neki prečice i razne kozije staze, dok je nekome to staza za brdski biciklizam sa čestim odronima. Ali svako od nas zna da je to često put sa nepremostivim preprekama.

ReciklažaBlog u današnjem postu se bavi tom problematikom. U pitanju je 12 slika ispod kojih se nalaze korisni savjeti (sačuvali smo i originalnu englesku verziju koja se nalazi iznad domaće) iz vodiča za usamljene djevojke (izdanje iz 1938.) koje smo mi preveli i prilagodili za današnje vrijeme i ovdašnje prostore.

Možda će neko reći "Ali, zar ovo nije put do muškog srca? Zar ovo nije vodič za žene?".

I za kraj uvoda da kažem i ovo: ukoliko ne vidite baš najbolje tekst ili vam je slika premala, kliknite na nju i pojaviće se u svoj svojoj punoći.
















Dalje znate šta vam je činiti. Priključite se našoj feeejsbuk grupi jer na taj način prvi saznajete kad god nešto novo se desi na našem blogu. Slobodno nas i bukmarkujte (ako koristiš Chrome ili Firefox to uradiš tako što klikneš na onu zvjezdicu u gornjem desnom uglu). 

Puno nam znači i to kad sa našeg bloga odete tako što kliknete na neku od ovih slikica sa strane ili ispod. To nam pomaže da se i mi negdje nađemo sa strane ili ispod. Pa ako može, ne bi bilo loše da kliknete na bar jednu. Priti pliiiiz:)


Bili bismo baš srećni i zadovoljni kada bi nas, recimo, postavili na vaš zidić na feeejsbuku. A to uradiš veoma jednostavno: ispod ovog teksta i simpatičnih malih sličica je nekih 5 ikonica. Pronađeš feeejsbuk ikonicu (predzadnja) i klikneš na nju. Ostalo će biti istorija.






No comments:

Post a Comment