11 January, 2011

Top 10 lista: Roditelj[i]

U ovom hladnom svijetu, sa slabim ili nikakvim grijanjem, utješno je znati da postoji bar neko ko nas voli bezuslovno - naši jadni, napaćeni roditelji. Njima u čast biramo Roditelje decenije. Pobjednici će dobiti spomenik koji je uradio naš poznati skulptor Jelisav Mizantrop - Miza a čiju sliku (Jelisav je sam sebi bio model) možete vidjeti ispod.Prijedlog br.1

"Kurte, izvadi taj pištolj iz usta!"


Prijedlog br.2

"Moj mali Spomenko će biti gimnastičar kad poraste. Dobro, ako poraste."


Prijedlog br.3

"Obrenija gdje nam je sin? Nisi mu valjda oped dala da gleda onog dječaka iz džungle?!"
"Čuj da gleda..."Prijedlog br.4

"O šit!"


Prijedlog br.5

"Kaže: 'Samo trebaš da ležiš na zemlji ispruženih ruku i dobićemo dolar' ! Joj stari jebaću ti sve... Ode zglob..."Prijedlog br. 6

"Moj tata kaže da ga ubi nostalgija za vremenom kad je radio u Incelu."


Prijedlog br. 7

"I Hate My Life."


Prijedlog br. 8

"Ajde što je tjesno al' što se napucala graha!"


Prijedlog br.9

"Deda reci 'ptičica'. Reci 'ptičica', deeda."
"Ptičica..."Prijedlog br. 10

"Smiljko, sin nam visi u kuhinji okačen o ladicu!"
"Ne diraj ništa! Samo da nađem fotoaparat."

Eto, to je bilo naših 10 prijedloga. One koji nisu uspjeli ući u uži izbor možete pogledati na našoj feeejsbuk grupi. To je još jedan od dva razloga zašto da nam se priključite. A da ne govorimo kako ćete prije svih da saznate kada je postavljen novi post a, ponekad, čak i o čemu će biti govora u sljedećem. Zato ne oklijevajte - pridružite nam se. Jer mi sve naše posjetioce volimo podjednako a samo ljude sa feeejsbuk grupe volimo...još podjednakije.GLASAŠ TAKO ŠTO NAPIŠEŠ BROJ PRIJEDLOGA U KOMENTAR ISPOD. To možeš da uradiš sasvim anonimno i nije potrebna nikakva registracija ili bilo šta slično. Takođe, glasati možeš i preko naše feeejsbug grupe. Zato glasaj! Jer, ko zna, možda se ti sutra kandiduješ za predsjednika i zamisli kako bi ti bilo da ne dobiješ ni jedan glas... Baš bi se isfuro, jeldee?

POBJEDNIK prošle liste pod nazivom TOP 10 ALKOSA je objavljen na našoj feeeejsbuk grupi (to samo, ako slučajno još uvijek niste svatili, želimo da nam se priključite na fb:). Hvala svima koji su glasali.

I da, ako ti se ovo svidjelo, preporči nas nekome. Postavi nas na "zidić" i tome sl. Ne budi sebičan. A ako ti se nije svidjelo i ako si pretrpio duševnu bol, preporuči nas nekome ko ti je mrzak, postavi nas na "zidić" pa neka i drugi pate.

5 comments:

 1. ono sa zmijom je sik. bi 3? za to glasam:)

  ReplyDelete
 2. devetka je bolesna

  ReplyDelete
 3. O Shit! 2 glasa. Jel treba i buraza da se javi?:)

  ReplyDelete
 4. lik iz incela

  ReplyDelete