18 May, 2010

Znam šta ćete raditi ovog ljeta: Update Your Status if You Dare

Nezvanični nastavak kultnog horora Znam šta ste radili prošlog ljeta stiže u kina ovog ljeta: Znam šta ćete raditi ovog ljeta: Update Your Status if You Dare



Ekskluzivno u Reciklaži razgovor sa producentima i scenaristom ovog mega spektakla.

Reciklaža: Za početak, predstavite nam se..
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Pa, mi smo producenti i scenarista ovog mega spektakla
Reciklaža: A-ha... Dakle, ovo je nezvanični nastavak Znam šta ste radili prošlog ljeta, da li će Update Your status If You Dare direktno da se nastavlja na taj film?
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Pa, ne baš. Prisjetimo se da u tom klasiku iz '97. gomila p'janih tinejdžera pregaze lika autom, zatim ga bace u more i ponašaju se kao da se ništa nije desilo...sve dok ih neko ne podsjeti da on zna šta se desilo te kobne večeri. U našem filmu niko nikog ne satere...bar ne na početku i , niko nikoga nema na šta da podsjeća..
Reciklaža: Pa, u čemu je onda keč?
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Priča prati mladog, perspektivnog plaćenog ubicu koji živi u najbolje vrijeme ikad za plaćene ubice, u vrijeme Facebooka.
Reciklaža: Možete li to malo da nam pojasnite?
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Naravno. Prije su plaćene ubice morale svojski da se potrude da bi prikupili podatke o svojoj žrtvi. Morao je da se napati da bi dobio odgovore na pitanja kao što su: Kako žrtva izgleda u kupaćem? Kakve su mu navike? Sa kim se druži? I što je najvažnije - Gdje će biti za 15 dana? Sada, ubica je tvoj „stari drugar iz osnovne“ koji je sa 2 klika saznao odgovore na sva ta pitanja.
Reciklaža: Jasno mi je. Sada, rekli ste da je ovo inspirisano istinitim događajima...
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Pa, ne bismo o tome previše. Reći ćemo samo da naš scenarista nije baš maštovit čovjek ... I da se u pisanju scenarija obilato služio svojim dnevnikom...
Reciklaža: Nadam se da nisam dobro shvatio
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Upravo tako.
Reciklaža: Najavili ste da ovo neće biti klasičan horor sa redom klanja, pa onda redom prsatih plavuša koje polugole trče po livadi...da bi stigle na klanje. Ako sam dobro shvatio, dobar dio filma otpada na romantiku ... Kažite nam nešto o tome..
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Tako je. U planu nam je ne baš običan horor, nego romantični horor.. Znate, nešto kao romantične komedije samo sa nesretnim krajem. Ne bi' puno da otkrivam ali u jednom momantu na lažnom ubičinom profilu – Relationship Status: In a Relationship with...
Reciklaža: Samo da ne bude sa žrtvom, to bi bio kliše...
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Život piše klišeje, ja sam tu da ih odživim.
Reciklaža: Pa, sretno sa prodžektom. Nadam se da ćete zaraditi brdo para i da će scenarista završiti u zatvoru.
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Hvala vama i dodajte nas za prijatelje na Facbooku radi lakšeg praćenja novosti vezanih za film.
Reciklaža: Bi' ja al' nema me na FB
Producenti i scenariste ovog mega spektakla: Šteta...

Dobili smo, takođe ekskluzivno, i slike sa snimanja, te pogledajmo:

Kao što vidimo, biće i spektakularnih scena jurnjave od policije

Horor bez zombija je kao romantična komedija bez Meg Rajan (na slici i zombiji i Meg Rajan, bez šminke)

Ubica prikuplja podatke o žrtvi?

Ubica prikupio podatke o žrtvi?

Transformersi



No comments:

Post a Comment