16 February, 2010

Ostojine pustolovine

U drugom postu ćemo da postavimo drugu po redu sezonu Mućosa. To je poprilično raznovrsna sezona koja prati pustolovine Ostoje aka Bojlermena ali i nekih drugih likova o kojima ćemo reći nešto kasnije.

Bojlermen je bio normalan dječak kao i svaki drugi normalan dječak dok jednog dana na njega nije pao bojler. Od tad je njegova normalnost pod upitnikom a njegovo tijelo pod bojlerom.

Dok je druga priča, priča o prijateljstvu dva cimera koji dijele ledenu pećinu na Sjevernom polu. Jedan od njih se zove Supermen i nekad davno je bio superheroj. Taj biznis mu je propao, nakon čega je pokušao da bude glumac u Bolivudu ali...nije uspjelo, pa je morao da dijeli stan/pećinu/kiriju sa likom koga je prije toga sasvim površno znao a to je Deda Mraz.
Link za to je ovdje

I da, sa malim zakašnjenjem, želimo da vam čestitamo Valentinovo (mislim, ne želimo vam sa zakašnjenjem da čestitamo Valentinovo nego...tako se potrifilo pa..no dobro). Nadamo se da vas je pogodila Kupidova srelica i da ste prosli bolje nego ova djevojka na slici.Ukoliko i dalje niste imali sreće da naiđete na neku dobru dušu zbog koje pomislite da je ljubav zasita slijepa, probajte sa alkoholom... drugi najbolji recept za ne biti usamljen.I naravno, ako ste slučajno na facebooku, pridružite se našoj grupi Reciklaza (site) samo klikni ovdje i eto te...član si..

To je sve za sad, uskoro nove stvari sa stare Reciklaže. Stej kul bi kepi!

No comments:

Post a Comment