16 February, 2010

Ostojine pustolovine

U drugom postu ćemo da postavimo drugu po redu sezonu Mućosa. To je poprilično raznovrsna sezona koja prati pustolovine Ostoje aka Bojlermena ali i nekih drugih likova o kojima ćemo reći nešto kasnije.

Bojlermen je bio normalan dječak kao i svaki drugi normalan dječak dok jednog dana na njega nije pao bojler. Od tad je njegova normalnost pod upitnikom a njegovo tijelo pod bojlerom.

Dok je druga priča, priča o prijateljstvu dva cimera koji dijele ledenu pećinu na Sjevernom polu. Jedan od njih se zove Supermen i nekad davno je bio superheroj. Taj biznis mu je propao, nakon čega je pokušao da bude glumac u Bolivudu ali...nije uspjelo, pa je morao da dijeli stan/pećinu/kiriju sa likom koga je prije toga sasvim površno znao a to je Deda Mraz.




Link za to je ovdje

I da, sa malim zakašnjenjem, želimo da vam čestitamo Valentinovo (mislim, ne želimo vam sa zakašnjenjem da čestitamo Valentinovo nego...tako se potrifilo pa..no dobro). Nadamo se da vas je pogodila Kupidova srelica i da ste prosli bolje nego ova djevojka na slici.



Ukoliko i dalje niste imali sreće da naiđete na neku dobru dušu zbog koje pomislite da je ljubav zasita slijepa, probajte sa alkoholom... drugi najbolji recept za ne biti usamljen.



I naravno, ako ste slučajno na facebooku, pridružite se našoj grupi Reciklaza (site) samo klikni ovdje i eto te...član si..

To je sve za sad, uskoro nove stvari sa stare Reciklaže. Stej kul bi kepi!

No comments:

Post a Comment